Szeretettel köszöntelek a Network Klubajánló Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és ha van egy szuper klubod, nálunk bátran reklámozhatod!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Network Klubajánló Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Network Klubajánló Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és ha van egy szuper klubod, nálunk bátran reklámozhatod!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Network Klubajánló Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Network Klubajánló Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és ha van egy szuper klubod, nálunk bátran reklámozhatod!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Network Klubajánló Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Network Klubajánló Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és ha van egy szuper klubod, nálunk bátran reklámozhatod!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Network Klubajánló Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
1 kg birsalma
50 dkg cukor
½ citrom
Elkészítése:
Megmossuk a birsalmákat, négybe vágjuk, megtisztítjuk a magházuktól, mint az almát és főni tesszük annyi vízzel, amennyi ellepi. Ha jól megfőtt, áttörjük, beletesszük a cukrot (½ kg cukrot minden kg főtt gyümölcshöz) és tovább főzzük, amíg jól megsűrűsödik. Az így kapott pépet nedves deszkára borítjuk és ugyancsak nedves nyújtófával 1 cm vastag réteget nyújtunk belőle. Tehetjük különböző formákba is. Nyomkodhatunk bele diódarabokat, ezzel még finomabb és tetszetősebb lesz a sajtunk. Ezután mindkét oldalát száradni hagyjuk. Miután megszáradt, kockákra vagy rombuszokra vágjuk, megforgatjuk kristálycukorban és zárt dobozokba rakjuk. Ha rendes gyümölcsízt akarunk belőle készíteni, kevésbé sűrűre főzzük és üvegekbe tesszük.
Forrás.Zöld Világom.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!