Szeretettel köszöntelek a Network Klubajánló Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és ha van egy szuper klubod, nálunk bátran reklámozhatod!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Network Klubajánló Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Network Klubajánló Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és ha van egy szuper klubod, nálunk bátran reklámozhatod!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Network Klubajánló Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Network Klubajánló Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és ha van egy szuper klubod, nálunk bátran reklámozhatod!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Network Klubajánló Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Network Klubajánló Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és ha van egy szuper klubod, nálunk bátran reklámozhatod!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Network Klubajánló Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
1 kg darált hús
egy beáztatott zsemle
két tojás
só, bors
1 ek vegamix
3 gerezd fokhagyma (reszelve)
10 dkg reszelt sajt
1 kk édes nemes pirospaprika
petrezselyem zöldje
szeletelt bacon
A hozzávalókat a pirospaprika , sajt és petrezselyemzöld kivételével
összegyúrtam, mint azt fasírt készítésénél szoktam. Elosztottam a
masszát 60-40 arányban és a kisebbik részbe belekevertem a
pirospaprikát.
Egy alufólián kiterítettem a paprika nélküli masszát és új nyi vastagra
egyengettem, rászórtam a reszelt sajtot (legközelebb többet!), erre a
petrezselyem zöldet, majd betakartam a szintén új nyira lapogatott
paprikás masszával. A fólia segítségével feltekertem és bevontam bacon
szeletekkel. 2 réteg alufóliába tekertem, vízzel félig tele tepsibe
raktam a tekercset és forró sütőbe kb. egy óra alatt megsütöttem.
Eltávolítottam a fóliát és addig sütöttem immár fólia nélkül, míg a
bacon kis színt kapott. Szeletelés előtt vártam míg langyosra hűlt. Mi
sült krumplival ettük ,de lehet más köret is.
Nagyon finom!
Jó étvágyat.
http://sutesfozesfortelyaireceptjei.network.hu/
A klub vezetője: Csíkné Marcsi
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
VÁR AZ OLASZ KONYHA KLUB!
Gyáli Nőklub
Italozók Kollektívája